Tekstschrijver Brochures

In onze digitale wereld zijn brochures soms bij uitstek hét middel om iets onder de aandacht te brengen. Brochures vergen tijd om te lezen. Aandacht kan beter worden vastgehouden en men onthoudt informatie langer door het lezen van ‘printed’ tekst. In vergelijking tot het doorgaans vluchtige internet, zorgt een brochure ervoor dat informatie indringender wordt overgebracht. Een professionele copywriter kan een brochure maken of breken. Uw doelgroep ziet gelijk aan de tekst of er voldoende aandacht is besteed aan de kwaliteit van de boodschap die u wilt communiceren. Met Anycopy beschikt u over professionals met ruim 10 jaar ervaring in B2B en B2C communicatie. Actief voor opdrachtgevers in de IT, Food, Consultancy, de Bouwnijverheid, in Entertainment en Evenementenorganisatie.

Brochure schrijven en grafische vormgeving

Een kwalitatief hoogwaardige brochure beschikt over professioneel vormgegeven pagina’s, een schitterende layout en een leesbaar font. Ook het drukklaar maken van een brochure kan niet zonder de juiste opmaak in Indesign, QuarkXexpress, of een ander professioneel DTP-programma. Anycopy werkt samen met gekwalificeerde vormgevers en DTP-ers die hun vak verstaan en die voor de noodzakelijke beeldkwaliteit zorgen.

Voordelen van het laten produceren van een complete bedrijfsbrochure door Anycopy:

  • Merk en branding informatie/vormgeving kan gelijk in de brochure worden meegenomen
  • Snelle doorlooptijd (soms binnen een maand) door optimalisering van proces en stappenplan, van de eerste copybriefing tot het drukklaar maken.
  • Door vaste afspraken met grafische vormgevers kunnen wij een vaste lage prijs bieden voor bedrijfsbrochures
  • Brochureregie en -beheer onder één dak, proefdrukken, controleronden en wijzigingen onder regie van één partij
  • 10 jaar ervaring in B2B en B2C communicatie

Anycopy werkt samen met Wevizier voor het vormgeven van websites en corporate branding. Voor meer informatie over Webvizier kunt u kijken op www.webvizier.nl . Uiteraard is het mogelijk om bij Anycopy een volledige offerte op te vragen inclusief tekst en webdesign.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.