Testimonials

“Vanaf 2012 waren wij op zoek naar een contentproducent die onze business begreep en er niet voor schuwde om veel productomschrijvingen voor onze webshop te produceren, mede om onze natuurlijke vindbaarheid te bevorderen. Wij hadden daar zelf geen tijd voor en zochten een specialist. Via via kwamen we in contact met Martijn van Dijk van Anycopy. De teksten waren precies wat we nodig hadden. Wat betreft flexibiliteit, inlevingsvermogen en kwaliteit zijn wij tot dusver zeer tevreden” (manager internationale horecagroothandel voor non-food producten).”
Roland Regeer van Webmeneertje schreef:
“Seo- en internetmarketingspecialist Webmeneertje werkt al jaren samen met Anycopy. Anycopy levert o.a. perfecte teksten en aanvullende ideeën, waar uiteindelijk de klant beter van wordt. Seo 3.0 based, dus gegarandeerd geschikt voor de zoekmachines. Anycopy is voor ons een zeer waardevolle partner, waarmee we hopen nog lang samen te gaan werken.”
Mandana Eshtehardi van Credicasso schreef:
“Voor onze nieuwe website was inhoud nodig. Zakelijke, duidelijke en professioneel geschreven teksten. Weten wat je wil vertellen en dit ook daadwerkelijk vertalen naar het gewenste resultaat was voor ons een hele uitdaging. Gelukkig bleek dit een enorm sterk punt van Anycopy. Kort nadat wij hadden aangegeven wat wij wilden kwam de schrijver al met de eerste concepten om de schrijfstijl te bepalen. Nadat de schrijfstijl was bepaald ging hij direct aan de slag. Het eindresultaat was niet alleen snel geleverd, maar was ook boven verwachting. Wij zijn zeer tevreden en zullen Anycopy bij een ieder aanraden. Belangrijkste kwaliteiten: Geweldige resultaten , Waar voor uw geld , Op tijd.
Gea Vellinga van Q-modus schreef:
“In mijn zoektocht naar een goede en betaalbare tekstschrijver kwam ik Anycopy tegen. Waarin zij zich onderscheiden is dat zij zich verdiepen in het product, goed luisteren, affiniteit hebben met technologie, en soms, na overleg, bereid zijn om het over een andere boeg te gooien. Samenwerking dus. Mooi evenwicht tussen inhoudelijke en commerciële teksten”.
Sander Huisman van Mokum Events schreef:
“Martijn from Anycopy is a very good writer, he thinks out of the box and knows exactly what a client wants and also very fast!”
Ton Verheijke van Butterfly4Volunteers schreef:
“Anycopy had done a lot of writing and editing for all our websites. Also they had sponsered our foundation with writing and editing some text. Theirtexts were good and it was nice to work with each other.”