Diensten

Spreek de taal van uw doelgroep, ga op zoek naar die originele boodschap

Anycopy is gespecialiseerd in het produceren van tekst voor web en print. Het schrijven van teksten is een vak, een ambacht zo u wilt. En net al elk ander vak is schrijven voor 80% een kwestie van geduld, oefening of ervaring en voor de overige 20% komt er uiteraard ook enig talent bij kijken. Dat klinkt hoogdravender dan het is. Schrijven is vooral ook het schrappen van nutteloze of onduidelijke informatie. Een tekst wordt beter als alle overbodige woorden eruit wordt gehaald, als sommige zinnen worden ingekort en als de komma’s en alle overige interpuncties op de juiste plaats staan. Het klinkt paradoxaal, maar hoe meer men rondom een onderwerp blijft schrijven om iets duidelijk te maken, hoe onduidelijker een tekst in feite wordt. Ook kan de afwisseling van zinslengte een tekst beter leesbaar maken. Teveel bijvoeglijke naamwoorden zijn een kenmerk van te langdradige tekst. En zo zijn er tal van andere kenmerken waar een goede tekst aan moet voldoen. Teksten kunnen op verschillende manieren gestalte krijgen en bijvoorbeeld dienen als reputatieversterker, als uitnodiging aan een specifieke doelgroep of als een methode om een commerciĆ«le boodschap zo helder mogelijk over te brengen. Lees meer over hoe u een tekstschrijver selecteert.

onlinelogomaker-020515-1243020515-1247

Stijl is een middel

Veel aandacht geven aan het vormgeven en bedenken van een bepaalde stijl kan bovengemiddelde resultaten opleveren. Vergelijkt u maar eens een ambtelijk geschreven brief met een informele website of de content van een corporate website met de uitingen van een kleinere MKB-er. Op welke manier wilt u uw doelgroep aanspreken? Voor wie schrijven we eigenlijk en wat zijn dat voor mensen? Het zijn vragen die ruim voor het schrijfproces moeten worden gesteld.

onze diensten

Anycopy heeft zich gespecialiseerd in de productie van copy en content voor bedrijven en organisaties die iets te melden hebben aan een specifieke doelgroep. Dat kunnen klanten zijn maar evenzogoed stakeholders in een bedrijf, werknemers of geĆÆnteresseerden waar vooral niet aan “verkocht’ moet worden. De tekstschrijver moet zich afvragen: wat wilt de doelgroep weten en hoe kan ik dat zo helder mogelijk in woorden vatten zodat de boodschap wordt begrepen? Als copywriters schrijven wij om zo informatief mogelijk over te komen, of om een dienst of product aan een breder publiek kenbaar te maken. Anycopy werkt aan teksten voor het Web en SEO-teksten voor zoekmachines, wij schrijven ook voor technische handleidingen en verzorgen regelmatig vertalingen voor diverse organisaties. Anycopy produceert nieuwsbrieven, blogs, mailcampagnes en werkt aan teksten voor brochures en verzorgt desgewenst ook de grafische vormgeving. Naast alle tekstwerkzaamheden kunt u bij Anycopy ook terecht voor de volledige of gedeeltelijke webredactie van uw site.